Welke pooltafel past het beste bij jou?

Volg deze drie stappen om de beste pooltafel te kopen: Welke maat moet ik kopen? Is het beter om een ​​pooltafel of een dinner pooltafel te hebben? Welke stijl moet ik kopen? We zullen u door elk aspect leiden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke pooltafel aanschaft.

Afmetingen van de pooltafels

Er zijn vele maten pooltafels beschikbaar. Overweeg de grootte met het doel waarvoor het gebruikt zal worden en-of de tafel door volwassenen of jongeren zal worden gebruikt. Hier zullen een paar indicaties gegeven worden. 

156 x 86 cm – 4 ft pooltafel

176 x 96 cm – 5 ft pooltafel

205 x 115 cm – 6 ft pooltafel

Over het algemeen worden 7 ft tafels “bar” genoemd en 8-9 ft tafels als “professioneel” beschouwd. Je zou, indien de ruimte beschikbaar eerder voor de grotere tafel gaan voor een betere speelervaring.

Is het beter om een ​​pooltafel of een dinner pooltafel te hebben?

Dinner pooltafels hebben onlangs de markt veroverd, dankzij hun vermogen om meerdere doelen te dienen door speciale bladen toe te voegen die over de rail van de tafel gaan en er een mooie eettafel van te maken. Het is een aantrekkelijk alternatief dat de laatste jaren enorm populair is geworden.

Normale pooltafels zijn ideaal voor gebruik in commerciële omgevingen of in een speciale speelruimte. Dinner pooltafels zijn ideaal voor huizen waar de ruimte beperkt is of als je meer uit je tafel wilt halen. Dinner pooltafels worden in elkaar gezet met dezelfde componenten als een gewone pooltafel.

Welke stijl kiezen?

De meest populaire soorten pooltafels die over de hele wereld op de markt verkrijgbaar zijn, staan ​​hieronder vermeld.

  • Pooltafels gemaakt van leisteen.

Leisteen is een van de meest gebruikte materialen voor de constructie van biljarttafels.

  • Houten pooltafels Met de juiste hout- en houtbewerkingsapparatuur kan de tafel snel gemaakt en ontworpen worden.
  • Pooltafels gemaakt van metaal Het frame en de poten van de metalen pooltafel zijn gemaakt van metaal, net als de meeste andere elementen, terwijl het oppervlak is gemaakt van gladde stof.
  • Pooltafels gemaakt van acrylrubber zijn glad, waardoor ballen kunnen stuiteren en een verbeterde duurzaamheid bieden wanneer ze tijdens het spelen ermee in contact komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord