Touren op de motor in 2021

Gewoonlijk rijdend op mijn motor kreeg ik het idee om door heel Frankrijk te toeren per motor. Hoe geweldig zou dat zijn?

Een ommetje door Frankrijk

Na slechts 4 dagen door 6 provincies te hebben gereden, weet ik dat ik er alles voor over zou hebben om de tijd en de middelen te hebben om het nog eens te doen. Frankrijk en Engeland, jullie hebben een poging gewaagd. Terug op de weg, gingen we naar Gent, België.

De dag van de bobber bikes reden we door de stad, die eigenlijk gewoon een grote stad was met brede open straten en een heleboel zeer grote vrachtwagens die mijn motor echt bang maakten.  Ik denk dat de ironie is dat ik dat wilde, maar nu wil ik het niet meer doen.

Onze eerste blik op Gent was het uitzicht op een waanzinnig raceparcours. Ik ben er zeker van dat de stad overspoeld was met een boot vol toeristen toen de motoren er doorheen rolden, maar dat was voor ons niet zo erg. Wat ik zo leuk vond aan Gent was dat de toeristische trekpleisters allemaal vrij dicht bij elkaar lagen, en dat er niet echt een enorme toeloop van mensen was en ik kon van alles meenemen in motor saddle bag voor chopper kopen.

Ik vond dat geweldig, en je kon zien dat de stad het idee van toeristen echt omarmde. We brachten twee nachten in Gent door, gewoon in het appartement en verkenden de stad op onze Kawasaki vulcan 1500 bike. We aten in een klein café dat echt geweldig was. De eigenaar was een Frans-Canadees, maar zijn eten was geweldig.

Niet snel te vergeten

Hij serveerde ons geweldige mosselen, die we om een of andere vreemde reden met mayonaise aten. Ik voelde me schuldig toen ik hem vertelde dat we verse knoflook hadden, en ik voelde me schuldig toen hij me vertelde dat Canadezen erg wantrouwig zijn ten opzichte van rauwe knoflook, en het niet zullen eten. Ik kreeg ook wat mosselen op een broodboot, wat ik echt cool vond.

Het was er geweldig, maar het regende buiten, dus we besloten terug te gaan naar het appartement voor een regenachtige dag. Dat is mijn drankje in het raam. Dus we hebben gegeten, warme chocolademelk gedronken en een paar biertjes gedronken, en zijn toen naar huis gegaan. Gisteren hebben we wat rondgelopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord