Wat is er mogelijk bij het drukken van stickers?

Stickers drukken kan vele doelen hebben. Voor bedrijven, politieke partijen of verenigingen zal het vaak als doel dienen tot reclame. De stickers worden bijvoorbeeld op een lokale markt of evenement uitgedeeld. Sommige mensen uiten graag een statement met stickers, ze laten er een boodschap op drukken die ze hebben, en plakken deze ergens op. Maar het hoeft geen promotie doel te hebben, stickers kunnen ook gedrukt worden voor louter plezier. Bijvoorbeeld sticker voor in een scrapbook of foto’s van familieleden. Erg leuk voor op een verjaardagskaart of voor feestjes. Maar ook voor kinderen is het leuk eigen stickers te drukken, je kan er alles op laten zetten.

De sticker mogelijkheden

Sticker kunnen in alle denkbare soorten en maten gedrukt worden. En je er kan er op zetten wat je wilt. Bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, naam van je vereniging of politieke partij. Ze kunnen zo groot of klein mogelijk zijn. Bij de meeste drukkers kan je kiezen hoeveel sticker je wilt laten drukken, hoe meer je laat drukken hoe goedkoper het wordt. Ook kan je vaak kiezen voor de kwaliteit of soort die je wilt laten drukken. Moeten ze bijvoorbeeld buiten gebruikt worden? Of waterbestendig zijn? Vraag bij je drukker naar de verschillende mogelijkheden en vertel het doel waar je de stickers voor nodig hebt.

Verpakkingen laten drukken

Wanneer je een bedrijf hebt, wil je graag dat mensen je bedrijf zien en dat je bedrijf een professionele indruk maakt. Een goede manier om dit te doen, is om je eigen verpakkingen te drukken. Dit ziet er veel professioneler uit dan een standaard doos of brief. Het maakt mensen meteen duidelijk van wie het pakketje komt. De verpakking blijft soms nog even in huis liggen, waardoor mensen jouw merk of naam blijven zien. Niet alleen voor een groot bedrijf heeft dit voordelen ook voor kleine bedrijfjes, internetwinkels of verkopers via internet kan dit veel voordelen hebben. Als je bijvoorbeeld graag kleding verkoopt via een verkoopsite kan het handig zijn net verpak materiaal te hebben, met je account naam erop.

Enorme productkeuze

Een drukker kan niet alleen verpakkingen of stickers drukken maar allerlei soorten producten, die dienen tot promotie, een leuk relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan pennen, mokken, kaarten, t-shirts of knuffels. Een knuffel met de naam van een pasgeboren baby is een ontzettend origineel en leuk cadeau. Of voor heel de sportclub of vereniging een t-shirt met de naam van de vereniging erop. Niet alleen leuk maar je bent ook voor iedereen herkenbaar als groep. Pennen en bedrukte sleutelhangers zijn perfect promotiemateriaal. Bij evenementen kunnen deze uitgedeeld worden zodat mensen nog lang naar je naam of logo kijken wanneer ze het object gebruiken. Zakenpartners een presentje mee geven helpt niet alleen bij het versterken van de zakenrelatie maar zorgt ook dat ze je blijven herinneren.

Waarom iets laten drukken

Het bedrukken van producten heeft grofweg drie doelen, promotie, cadeaus of persoonlijk gebruik.  Voor promotie doeleinden zal vaak voor iets klein gekozen worden dat vaak gebruikt wordt zoals een pen of flesopener. Cadeaus kunnen heel persoonlijk zijn, vaak wordt een naam ergens op gedrukt. Spullen voor persoonlijk gebruik kan van alles zijn zoals mokken, of fotoboeken van de laatste vakantie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord