Motorfietsen zijn de beste van alle voertuigen

Ik rij altijd op een motor. Een motorrit is een geweldige manier om een nieuwe plek te verkennen, onderdelen haal ik bij de cafe racer bike onderdelen webshop. Plus je kunt genieten van een prachtig landschap tijdens het rijden. De mensen zijn vriendelijk, meestal erg aardig. Ze zullen zelfs stoppen en je hun honden laten aaien.

Een K75 veranderde alles

Motorrijden op een K75 met bmw k75 onderdelen bij caferacerwebshop  is een heel andere manier om je te verplaatsen. Toen ik jonger was, konden we overal met de motor heen rijden. Onze vrienden woonden aan de andere kant van de wereld, dus we konden niet meer met ze meerijden zoals we vroeger deden.

We wachtten tot het zomer werd en dan was het te heet om buiten iets te doen. Dan gingen we met de motorfiets, waar ik tegenwoordig een dB-eater op maat heb gezet, naar het huis van onze vrienden en bleven een week bij hen op de motorfiets. We maakten hier mooie herinneringen van. Ik heb ook veel levenslessen geleerd tijdens het motorrijden.

Hoe motorrijden speciaal werd

Motorrijden bracht me het huis uit, gaf me frisse lucht en beweging. Het gaf me veel tijd om na te denken. Mijn moeder leerde me dankbaar te zijn voor de dingen die ik heb, dankbaar te zijn voor de dingen die ik niet heb en elke kans te waarderen die het leven je geeft.

Nu rijd ik bmw caferacer model r100 omdat ze sneller zijn dan lopen, ze zijn comfortabeler dan in een auto zitten en ze zijn veel goedkoper dan een taxi. Dus zoals je kunt zien zijn motoren een zegen en een vloek in één.

Tegen de tijd dat ik op de middelbare school zat, was ik een vrij goede zwemmer. Ik had mijn slag onder de knie en genoot echt van het zwemmen. Ik was ook vrij goed. Er was een zwembad op mijn school en soms bleef ik na school in het zwembad. Het was zo ontspannend en ik hoefde me geen zorgen te maken over het verkeer.

Op zo’n dag was ik net klaar met zwemmen toen ik mijn vrienden hoorde schreeuwen vanaf het dek. Ik sprong snel uit het zwembad en vroeg wat er aan de hand was. Mijn vriend schreeuwde dat er een kerel in het zwembad was en dat hij mijn vriend zou verdrinken omdat hij niet wist hoe hij moest zwemmen. Omdat ik zo’n goede zwemmer ben, nam ik bijna mijn motor mee!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord